Square6 uw strategische partner

Een nieuwe naam, maar met dezelfde mensen. De naam Auto-Mark is per 1-12-2013 gewijzigd in Square6. 
Door de groei die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt was het nodig de naam Auto-Mark te veranderen in een naam die meer dekkend is. Met Square6 ( plein ) kunnen we de komende jaren vooruit en kunnen we doorgroeien in diverse markten.

Square6 is ontstaan vanuit de succesvolle formule Auto-MarkAutoZeeland.nl, en ZieZeeland.nl

Al deze sites, een verzamelplaats van alle beschikbare occasions en nieuws in de provincie Zeeland, was vanaf het eerste moment, van oprichting meteen een succes voor AutoZeeland is dat al meer dan 10 jaar en voor ZieZeeland al bijna 5 jaar. De kracht van deze sites is naast de sterke regionale dekking, dat bezoekers zeer gedetailleerd naar een gebruikte auto en nieuws kunnen zoeken.

Square6 is inmiddels uitgegroeid tot een marketing / communicatiebureau en ontwikkelt communicatiecampagnes / websites voor verschillende bedrijven. Als geen ander kennen wij de kracht van het internet en de mogelijkheden van marketing / communicatie.

U kunt natuurlijk ook de belangstelling voor uw bedrijf een extra impuls geven via een gerichte (direct) marketingactie. Square6 spreekt de taal van uw (potentiële) klanten en weet die belangstelling daardoor keer op keer op te wekken. Gerichte acties dus, met resultaat.

Square6 maakt het voor u waar; vanaf het ontwerp tot en met de verzending van advertentie tot relatiedag. Wij doen het graag!

Door deze middelen op de juiste manier in te zetten, weten (potentiële) autokopers u altijd overal te vinden.

Square6 heeft daarvoor vier troeven:

  • internet
  • websites
  • communicatiecampagnes
  • fotografie

Kijk voor een volledig portfolio op Square6